Hemmamatch cup Ishockey

Osby IK / Osby - Skåne län

När?

Friday, September 20, 2024 - Sunday, September 22, 2024 , Sista registreringsdag är Ej Tillgängligt

Åldrar

Pojkar 2007, 2008, 2009

Kontaktinformation

+46708376192
rasmus.dahlquist@yahoo.com launch
https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=38158 launch

Information

Hemmamatch cup

For information in English please conatct rasmus.dahlquist@yahoo.com

Osby IK tillsammans med Hemmamatch.nu ber att få bjuda in er till Hemmamatch cup!

Varför inte ta chansen att svetsa samman laget och inleda säsongen med en försäsongscup i anrika Hangaren. Till en billig peng kommer ni få en turnering med hög standard. Vi har genomfört många cuper genom åren med gott betyg vid samtliga.

Osby ligger geografiskt väldigt bra i norra Skåne och med närheten till Köpenhamn och Karlshamn möjliggörs det för flera internationella gäster.

Som en självklarhet kommer Hemmamatch teamet i form av Peter Reimer och Andreas Bergman vara på plats under helgen och ge oss förstklassiga bilder och referat.

Hoppas vi ses i ”Hangaren” i september.

Åldersgrupp: J18 (Födda 2007 och senare), överåriga spelare är ok enligt Svenska hockeyförbundets tävlingsregler.

Datum: 20-22 september, 2024

Spelplats: Osby ishall, Osby

Tävlingsform: Gruppspel med efterföljande slutspel. Vid 6 lag: Spel i en grupp där alla möter alla. Därefter slutspel där lagen som placerar sig på första respektive andra plats är direkt kvalificerade för semifinal. Medan övriga spelar kvartsfinal. Vid 8 lag: Spel i två grupper om fyra lag. Ettan och tvåan från respektive grupp kvalificerar sig för A-slutspel. Trean och fyran går då istället till B-slutspel. I dem bägge slutspelen spelas semifinal samt brons/finalmatch.

Antal lag: 6 eller 8 lag

Antal matcher: Minst 5 matcher per lag.

Matchtid: 2x20 minuter effektiv tid.

Priser: Lagpriser till de tre främsta lagen. Matchens lirare utses i vardera lagen efter varje match.

Omklädningsrum: Alla lag disponerar eget omklädningsrum under turneringen. Tag med skridskoskydd!

Anmälningsavgift: 5 000 kr per lag. Inbetalas på bankgiro i samband med anmälan. Återbetalas om laget inte antas till cupen. I samband med att laget erhåller bekräftelse på deltagande i cupen ska definitiv bokning av kost och logi göras.

Deltagaravgift: 1 400 kr per spelare 2 ledare gratis, övriga ledare 1 000 kr. För icke övernattade lag är avgiften 1 300 kr per spelare. Minsta debitering är för 17 spelare (15 ute och 2 målvakter).

Vid bokning av plats innan den 15/6 erhåller ni 200 kr rabatt per spelare.

Kost och logi: I deltagaravgiften ingår logi i skolsal/gymnastiksal samt följande: Fredag: Middag, kvällsmål Lördag: Frukost, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål Söndag: Frukost, lunch, frukt Eventuella allergier meddelas vid anmälan.

Domare: Tredomarsystem tillämpas, domarna är utbildade distriktsdomare från Skånes ishockeyförbund.

Ledarfika: Under hela helgen finns ett ledarrum med bästa plats för att titta på matcher. I ledarrummet finner ni kaffe och fikabröd under hela helgen.

Boende anhöriga: Vi rekommenderar anhöriga att bo på Stora Hotellet i Osby. Nyrenoverade rum med 5 min gångväg från ishallen. Vid flera av våra cuper kan vi erbjuda specialpris till anhöriga. Information om detta får ni vid anmälan.

Bemannad Cafeteria med fika, korv, hamburgare, toast m.m. är öppen under hela cupen.

Transport: Om ni kommer med utrikes flyg rekommenderar vi att ni åker till Copenhagen Airport för att sedan ta er vidare till Osby med tåg eller chartrad buss. För er som flyger inrikes rekommenderas Kristianstad/Österlen flygplats och därifrån chartrad buss till Osby. Om ni vill boka buss från flygplats till ishall kan vi hjälpa er boka via en av våra samarbetspartners. För er som kommer med färja rekommenderar vi från danska sidan Helsingborg-Helsingör samt från Litauen Karlshamn-Klaipedia.

Vid många anmälningar förbehåller vi oss rätten att prioritera tidiga anmälningar (betalningar) samt ta hänsyn till geografisk spridning.

Upplysningar och anmälningar: Rasmus Dahlquist, 0708376192 Rasmus.dahlquist@yahoo.com

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!