KRONBORG CUP Fotboll

Fotbollsklubbarna i Helsingör / Utomlands

När?

Friday, August 9, 2024 - Sunday, August 11, 2024 , Sista registreringsdag är Saturday, June 15, 2024

Åldrar

Flickor 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017
Pojkar 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Kontaktinformation

+45 22392292
Rönnebaerhaven 11, 3070 Snekkersten, Danmark launch
info@kronborgcup.dk launch
https://www.kronborgcup.dk/sv/ launch

Information

**Kronborg Cup - en fotbollsturnering med kvalitet! **

Kronborg Cup är ett bra och självklart tillfälle för ditt lag att finslipa sin form innan höstens fotbollsturneringar börjar. Kronborg Cup erbjuder ett spännande koncept med effektiv turneringsorganisation. Det spelar ingen roll om du är tränare för ett flick- eller pojklag i åldersgruppen mellan 8-17 år, eller om du spelar på A-, B- eller C-nivå - Kronborg Cup har plats för alla. Som en av få turneringar erbjuder Kronborg Cup flera nivåer i de flesta klasser. De många matcherna spelas på topptrimmade fotbollsplaner i Helsingør kommun, och de enskilda lagen spelar alla matcher på samma fotbollsplan.

Anmälan skal göras online - sista anmälningsdag är måndagen den 15 juni 2024. OBS: Om det blir kölista, kommer lag med boende längst fram i kön. Snabb registrering rekommenderas - vi brukar sälja slut... Anmäl ert lag redan nu, eftersom vi vanligtvis blir fullbokade i de flesta klasser. Vid stor efterfrågan förbehåller sig tävlingsledningen rätt att stänga registreringen i vissa klasser. Vid färre än 5 lag i en klass förbehåller sig tävlingsledningen rätt att avveckla turneringen på én dag (efter dialog med anmälda klubbar).

Kom till den stora invigningen av Kronborg Cup fredag 9. augusti 2024

Med Kronborgs slott som bakgrund inleds evenemanget med ett öppningsevenemang i Kulturhavnen i Helsingör. Invigningen bjuder på musik, underhållning, olika fotbollstävlingar och en mängd aktiviteter och fotbollsaktiviteter för att göra dagen till en oförglömlig upplevelse. Festen avslutas med en gigantisk parad genom Helsingörs gator och en konsert i Kulturhavnen. Vid öppningsevenemanget kommer det finnas food trucks med grillar och delikatesser. Besök också Værftets Madmarked, som erbjudet matupplevelser från hela världen.

Alla faciliteter du kan drömma om

Under Kronborg Cup finns boende för alla smaker, och vi har naturligtvis sett till att boendet är av god kvalitet och att det finns helpension från fredag kväll till söndag middag.

Vi lägger stor vikt vid att stärka den sociala sammanhållningen i lagen, och därför är de sociala evenemangen under Kronborg Cup av största vikt för att skapa minnesvärda upplevelser för de deltagande lagen.

Boende

Skolboende – Superliga-paket Helsingör Ferieby – Europa League-paket Vandrarhem – Europa League-paket Hotell – Champions League-paket

Under en vistelse på en av Kronborg Cups boendeanläggningar (skola, hotell, resort och vandrarhem) inkluderar priset helpension dvs. middag fredag, tre måltider på lördagar (inte Marienlyst Strandhotell) samt frukost och lunch på söndag. Lunch serveras på spelplats och andra måltider på boendet.

Kronborg Cup - Spelartröja

Hoppa i årets Kronborg Cup-spelartröja och bli en del av den fantastiska stämningen kring turneringen. Även i år kan du beställa en fin Kronborg Cup-tröja från Adidas till alla deltagare i laget för att fira deltagandet. Tröjan är av mycket hög kvalitet och produceras i samarbete med Adidas. Tröjan kan användas som träningströja efter turneringen. Pris: 150 DKK per styck.

Kronborg Cup-spelartröjan ingår i priset för de som har bokat boende.

Kom till den stora invigningen av Kronborg Cup fredag 9. augusti 2024 Med Kronborgs slott som bakgrund inleds evenemanget med ett öppningsevenemang i Kulturhavnen i Helsingör. Invigningen bjuder på musik, underhållning, olika fotbollstävlingar och en mängd aktiviteter och fotbollsaktiviteter för att göra dagen till en oförglömlig upplevelse. Festen avslutas med en gigantisk parad genom Helsingörs gator och en konsert i Kulturhavnen. Vid öppningsevenemanget kommer det finnas food trucks med grillar och delikatesser. Besök också Værftets Madmarked, som erbjudet matupplevelser från hela världen.

Alla uppgifter är angivna av cuparrangören. Cuper.se tar inget ansvar för informationen. Vid synpunkter eller frågor om informationen var vänlig kontakta cup-arrangören enligt ovan. Om informationen är felaktig och du som cup-arrangör inte har skapat inlägget, kontakta cuper.se här för borttagning av cupen!
Annonser
Sport Stad Cup Klubb Startdatum Sista registreringsdag

KRONBORG CUP
Fotboll
Fotbollsklubbarna i Helsingör 8/9/2024 6/15/2024
6/15/2024

Örebro län
Select Cup
Fotboll
Örebro SK Ungdom 10/5/2024 9/15/2024
9/15/2024

Stockholms län
IFK Stocksund nationaldagscup
Fotboll
IFK Stocksund 6/6/2024 5/21/2024
5/21/2024